Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Brengkessan oedang dan tempeh
gestoomde en gepofte garnalen met tempeh
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
aluminiumfolie
Ingrediënten
▢
150
gram
garnalen
▢
½
blok
tempeh
▢
2
rode lomboks
ontpitte
▢
4
rode uien
▢
2
witte uien
▢
4
eetlepel
heet water
▢
¼
blok santen
▢
4
eetlepel
citroensap
▢
4
blaadje(s)
kemangi
▢
2
tenen
knoflook
▢
basilicum
▢
zout
Kruiden:
▢
1
theelepel
koenjit
▢
2
schijfjes
laos
▢
2
kemirinoten
Instructies
Lomboks, uien en knoflook fijn.
Meng de garnalen, kemangi en santen erdoor.
Maak van dit mengsel met de folie een pakje.
Stoom de pakjes in een rijststomer in ca. 30 min. gaar.
Pof daarna de brengkessan op houtskool of in de oven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Indonesië