Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Broccolizalmtaart
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
5
plakjes
bladerdeeg
diepvries
▢
1
zak
broccoliroosjes
300 g
▢
3
eieren
middel groot
▢
4
eetlepel(s)
slagroom
▢
zout
▢
peper
▢
1
komkommer
▢
4
eetlepel(s)
thousand Island-dressing
▢
boter
om in te vetten
▢
1
blik
zalm
(418 g)
Instructies
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5.
Bladerdeeg ontdooien.
Broccoli in kleinere roosjes verdelen en ca. 3 minuten blancheren, afspoelen met koud water en laten uitlekken.
Zalm laten uitlekken, graatjes verwijderen en in stukjes verdelen.
In kom zalm en broccoli mengen.
Eieren loskloppen met slagroom, zout en peper.
Taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg.
Met vork gaatjes in bladerdeeg prikken.
Zalmmengsel in vorm doen.
Eiermengsel erover schenken.
In midden van oven taart in ca. 25 minuten gaar en lichtbruin bakken
Komkommer schillen en in plakjes snijden.
Sladressing door komkommer scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Taart serveren met komkommersalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Vis
/
Zalm
Land van herkomst
Nederland