Recepten

Broccolizalmtaart

Broccolizalmtaart

Recept categorieën Groenten / Hoofdgerecht / Vis / Zalm
Land van herkomst Nederland
Porties 4
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in

Hoe maak ik het klaar

  • Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5.
  • Bladerdeeg ontdooien.
  • Broccoli in kleinere roosjes verdelen en ca. 3 minuten blancheren, afspoelen met koud water
  • en laten uitlekken.
  • Zalm laten uitlekken, graatjes verwijderen en in stukjes verdelen.
  • In kom zalm en broccoli mengen.
  • Eieren loskloppen met slagroom, zout en peper.
  • Taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg.
  • Met vork gaatjes in bladerdeeg prikken.
  • Zalmmengsel in vorm doen.
  • Eiermengsel erover schenken.
  • In midden van oven taart in ca. 25 minuten gaar en lichtbruin bakken
  • Komkommer schillen en in plakjes snijden.
  • Sladressing door komkommer scheppen.

Tips / Opmerkingen

Taart serveren met komkommersalade.