Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Broodje vegaburger met komkommersalade
Extra aanwijzing: Vegetarisch Extra informatie: snel te maken
Porties:
4
personen
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
1
meergranen stokbrood
Boulogne, afbak
▢
4
tomaten
▢
1
komkommer
▢
1
ui
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
2
schaaltjes
Toscaanse carré
à 2 stuks, Tivall
▢
1
zakje
ijsbergsla
200 g
▢
3
eetlepel(s)
slasaus
fles à 500 ml
Instructions
Oven op 220 °C voorverwarmen.
Stokbrood in 6-8 minuten afbakken.
Tomaten en komkommer wassen en in plakken snijden.
Ui pellen en in ringen snijden.
In koekenpan olie verhitten en uiringen 5 minuten fruiten.
Uiringen uit pan nemen en carrés in 8-10 minuten gaarbakken.
Stokbrood in 4 gelijke stukken snijden en deze overdwars opensnijden.
Beetje sla, uiringen en carrés over onderste helften verdelen.
Met deel tomaatplakken en bovenste deel stokbrood afdekken.
Rest van sla, tomaat en komkommer met slasaus mengen.
Komkommersalade bij broodjes vegaburger serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
/
Groenten
/
Lunch
/
Vleesvervangers