Broodje vegaburger met komkommersalade

Extra aanwijzing: Vegetarisch Extra informatie: snel te maken
Porties: 4 personen
Total time 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 meergranen stokbrood Boulogne, afbak
  • 4 tomaten
  • 1 komkommer
  • 1 ui
  • 2 eetlepel(s) olie
  • 2 schaaltjes Toscaanse carré à 2 stuks, Tivall
  • 1 zakje ijsbergsla 200 g
  • 3 eetlepel(s) slasaus fles à 500 ml

Instructies

  • Oven op 220 °C voorverwarmen.
  • Stokbrood in 6-8 minuten afbakken.
  • Tomaten en komkommer wassen en in plakken snijden.
  • Ui pellen en in ringen snijden.
  • In koekenpan olie verhitten en uiringen 5 minuten fruiten.
  • Uiringen uit pan nemen en carrés in 8-10 minuten gaarbakken.
  • Stokbrood in 4 gelijke stukken snijden en deze overdwars opensnijden.
  • Beetje sla, uiringen en carrés over onderste helften verdelen.
  • Met deel tomaatplakken en bovenste deel stokbrood afdekken.
  • Rest van sla, tomaat en komkommer met slasaus mengen.
  • Komkommersalade bij broodjes vegaburger serveren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Brood / Broodjes / Groenten / Lunch / Vleesvervangers