Sandwiches met makreel

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 12 sneden Pain de Mediterrane brood
  • 1 pak makreelfilet gerookt ca. 190 g
  • 300 g tomaten
  • 1 komkommer
  • 4 eetlepel(s) tomatenketchup
  • 1 zakje veldsla 75 g
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 eetlepel(s) azijn

Instructies

  • Brood roosteren.
  • Vel van makreel verwijderen.
  • Tomaten en komkommer wassen en in plakjes snijden.
  • Van brood 1 snee met ketchup besmeren en met sla, tomaat en makreel beleggen.
  • Met 1 snee brood afdekken, deze opnieuw beleggen en met derde snee afdekken.
  • Sandwiches diagonaal halveren en met prikker vastzetten.
  • Van olie, azijn, zout en peper dressing maken.
  • Rest van tomaat, komkommer en dressing mengen en bij sandwiches serveren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Brood / Broodjes / Lunch / Vis
Land van herkomst Nederland