Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Broodkommetje met ham, kaas en ei
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
aluminiumfolie
Ingrediënten
▢
eieren
▢
broodjes wit of bruin
▢
ham
▢
mozarella
Instructies
Warm de oven voor op 180 graden.
Snij de bovenkant van de broodjes af.
Hol het broodje nu uit met behulp van een klein mesje en lepel.
Beleg de binnenkant van het broodje met ham.
Probeer het broodje met een plak ham te beleggen, zo kan er nergens geen ei weg lekken.
Breek nu in het kommetje van ham je ei.
Doe er nu 2 eetlepels mozzarella kaas en (optioneel) de fijngehakte peterselie.
Doe nu weer de bovenkant op het broodje en wikkel het broodje goed in met aluminiumfolie.
Bak de broodjes ongeveer 10-15 minuten in de oven.
Check de broodjes na 10 minuten even, hoe ze er uit zien.
Haal ze dan uit de oven en verwijder de aluminiumfolie.
Serveer ze dan gelijk!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Ontbijt