Broodkommetje met ham, kaas en ei
Equipment
Ingrediënten
- eieren
- broodjes wit of bruin
- ham
- mozarella
Instructies
- Warm de oven voor op 180 graden.
- Snij de bovenkant van de broodjes af.
- Hol het broodje nu uit met behulp van een klein mesje en lepel.
- Beleg de binnenkant van het broodje met ham.
- Probeer het broodje met een plak ham te beleggen, zo kan er nergens geen ei weg lekken.
- Breek nu in het kommetje van ham je ei.
- Doe er nu 2 eetlepels mozzarella kaas en (optioneel) de fijngehakte peterselie.
- Doe nu weer de bovenkant op het broodje en wikkel het broodje goed in met aluminiumfolie.
- Bak de broodjes ongeveer 10-15 minuten in de oven.
- Check de broodjes na 10 minuten even, hoe ze er uit zien.
- Haal ze dan uit de oven en verwijder de aluminiumfolie.
- Serveer ze dan gelijk!