Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bruine bonensalade
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
pot
bruine bonen
▢
½
rode paprika
▢
1
komkommer
▢
1
uitje
▢
10
olijven
▢
200
g
belegen Goudse kaas
▢
1
eetlepel(s)
olie
▢
1
eetlepel(s)
citroensap
▢
zout
▢
peper
Instructies
Laat de bonen goed uitlekken.
Ontdoe de gewassen paprika van zaad en zaadlijsten.
Schil de gewassen komkommer, snijd hem in de lengte in vieren en verwijder het zaad.
Snijd paprika en komkommer in kleine stukjes.
Snipper het uitje. Snijd de olijven in plakjes en de kaas in blokjes.
Maak een sausje van olie, citroensap, zout en peper en schep er alle ingrediënten goed door.
De combinatie van olijven en belegen Goudse kaas geeft aan de bruine bonen een verrassend en smakelijk accent.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geef deze salade als lunchgerecht in het najaar of 's winters.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Salade
Land van herkomst
Nederland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch