Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bruschetta’s
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
airfryer
Ingrediënten
▢
half groot afbak stokbrood
▢
3
tomaten
zaad verwijderd en in stukjes gesneden
▢
1
ui
fijngesneden
▢
1
grote
teen knoflook
geperst
▢
1
eetlepel(s)
Italiaanse kruiden
▢
peper & zout
▢
1
eetlepel(s)
olijfolie
▢
handje geraspte mozzarella
Instructies
Bak het stokbrood voor circa 5 minuten op 180 graden en laat deze afkoelen.
Meng de tomaat samen met de ui, knoflook, Italiaanse kruiden en olijfolie in een kom en breng op smaak met peper en zout.
Snijd het stokbrood diagonaal in zodat je wat grotere sneden krijgt.
Verdeel het mengsel gelijkmatig over de sneden stokbrood en verdeel daar overheen de mozzarella
Bak de bruschetta voor circa 6 minuten op 180 graden in een voorverwarmde Airfryer
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Tapas