Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Caesar salad wraps
AllerHande jubileumnummer 2003/ snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
eieren
▢
8
plakjes
rauwe ham
▢
100
ml
olijfolie
▢
3
eetlepel(s)
rode-wijnazijn
▢
2
teentjes
knoflook
geperst
▢
5
Ansjovis filets
fijngehakt
▢
4
wrap tortilla's
▢
1
zak
ijsbergsla met tuinkruiden
à 200 g
▢
2
struikjes
witlof
blaadjes losgehaald
▢
2
grote
tomaten
in smalle partjes
▢
75
g
geraspte pittige kaas
Instructies
Eieren in 8 minuten hardkoken.
Eieren onder koud stromend water laten schrikken, pellen en in partjes snijden.
In grote koekenpan ham in 1 eetlepel olie op laag vuur knapperig bakken.
Op keukenpapier laten uitlekken.
In kom rest van olie met azijn, knoflook, ansjovis en peper naar smaak tot dressing kloppen.
WrapTortilla's's volgens gebruiksaanwijzing opwarmen. Sla en blaadjes witlof in midden over Tortilla's verdelen.
Ei, tomaat en ham erop leggen.
Dressing erover verdelen en kaas erover strooien.
Tortilla's stevig oprollen en diagonaal doormidden snijden.
Uiteinden met servetten omwikkelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lunch
/
Salade
/
Wraps