Caesar salad wraps

AllerHande jubileumnummer 2003/ snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 8 plakjes rauwe ham
  • 100 ml olijfolie
  • 3 eetlepel(s) rode-wijnazijn
  • 2 teentjes knoflook geperst
  • 5 Ansjovis filets fijngehakt
  • 4 wrap tortilla’s
  • 1 zak ijsbergsla met tuinkruiden à 200 g
  • 2 struikjes witlof blaadjes losgehaald
  • 2 grote tomaten in smalle partjes
  • 75 g geraspte pittige kaas

Instructies

  • Eieren in 8 minuten hardkoken.
  • Eieren onder koud stromend water laten schrikken, pellen en in partjes snijden.
  • In grote koekenpan ham in 1 eetlepel olie op laag vuur knapperig bakken.
  • Op keukenpapier laten uitlekken.
  • In kom rest van olie met azijn, knoflook, ansjovis en peper naar smaak tot dressing kloppen.
  • WrapTortilla’s’s volgens gebruiksaanwijzing opwarmen. Sla en blaadjes witlof in midden over Tortilla’s verdelen.
  • Ei, tomaat en ham erop leggen.
  • Dressing erover verdelen en kaas erover strooien.
  • Tortilla’s stevig oprollen en diagonaal doormidden snijden.
  • Uiteinden met servetten omwikkelen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Lunch / Salade / Wraps