Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Cannellonis à la Bolognaise en chorizo
Porties:
3
personen
Voorbereidingstijd
30
minuten
min
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
ovenschaal
spuitzak
Ingrediënten
▢
1
pak
cannallonis
▢
250
gram
half om half gehakt
▢
½
chorizoworst
in kleine stukjes
▢
1
st
ui
gesnipperd
▢
2
teentjes
knoflook
gesnipperd
▢
2
eetlepel(s)
gezeefde tomaat
▢
1
pot
pastasaus met basilicum
▢
1
bol
mozzarella
in stukjes gesneden
▢
zout
▢
peper
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Meng het gehakt, de chorizo, de ui, knoflook en de gezeefde tomaat goed door elkaar.
Breng op smaak met wat zout en peper.
Vul de cannallonis met het gehaktmengsel.
Het makkelijks gaat dit met behulp van een spuitzak.
Leg de gevulde cannallonis in een ovenschaal.
Bedek met de pastasaus en de stukjes mozzerella.
Zet de schaal in de oven en laat 25 minuten garen.
Voedingswaarden
Calories:
600
kcal
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Ovenschotel
/
Pasta
/
Varkensvlees