Cannellonis à la Bolognaise en chorizo

Cannellonis à la Bolognaise en chorizo

Porties: 3 personen
Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd: 25 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak cannallonis
  • 250 gram half om half gehakt
  • ½ chorizoworst in kleine stukjes
  • 1 st ui gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook gesnipperd
  • 2 eetlepel(s) gezeefde tomaat
  • 1 pot pastasaus met basilicum
  • 1 bol mozzarella in stukjes gesneden
  • zout
  • peper

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng het gehakt, de chorizo, de ui, knoflook en de gezeefde tomaat goed door elkaar.
  • Breng op smaak met wat zout en peper.
  • Vul de cannallonis met het gehaktmengsel.
  • Het makkelijks gaat dit met behulp van een spuitzak.
  • Leg de gevulde cannallonis in een ovenschaal.
  • Bedek met de pastasaus en de stukjes mozzerella.
  • Zet de schaal in de oven en laat 25 minuten garen.

Voedingswaarden

Calories: 600 kcal
————————————————————————————————–
Recept categorieën Kaas / Ovenschotel / Pasta / Varkensvlees