Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Carpaccio met Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
deegroller
Ingrediënten
▢
1
teentje
knoflook
fijngehakt
▢
1
dl
olijfolie
▢
250
gram
ossenhaas
▢
2
eetlepels
pijnboompitten
▢
100
gram
rucola
raketkruid of waterkers
▢
2
eetlepels
kappertjes
potje
▢
125
gram
Parmezaanse kaas
stukje
Instructies
Meng de knoflook met de olie.
Leg de ossenhaas een paar minuten in de diepvries en snijd hem vervolgens in heel dunne plakken.
Leg het vlees eventueel tussen plasticfolie en plet het voorzichtig door er met een deegrol op te slaan.
Bestrijk de borden met de knoflookolie en schik de plakken ossenhaas op de borden.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudgeel.
Schik de rucola midden op de ossenhaas en garneer met pijnboompitten en kappertjes.
Schaaf er aan tafel de kaas over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Italië