Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Cavaillons aux crevettes
(cavaillons met garnalen)
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koelkast
Ingrediënten
▢
4
mooie cavaillons
▢
peterselie
▢
300
g
garnalen
▢
2
deciliter
cocktailsaus
Instructies
Snij een kapje van de cavaillons.
Als ze groot genoeg zijn, kan met ook een halve per persoon nemen.
Meng 200 g van de granalen met de cocktailsaus.
Haal de cavaillons uit en snij het vruchtvlees in stukjes.
Voeg toe aan de saus.
Vul de cavaillons met het mengsel.
Leg nog wat garnalen bovenop de saus.
Versier met een takje peterselie.
Week de gelatine in wat water.
Knijp de blaadjes uit en los ze op in de hete wijn.
Laat afkoelen.
Trek de champignons twee keer in de gelei.
Zet ze terug in de koelkast tot vlak voor het serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Zeevruchten