Cavaillons aux crevettes

(cavaillons met garnalen)
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 4 mooie cavaillons
  • peterselie
  • 300 g garnalen
  • 2 deciliter cocktailsaus

Instructies

  • Snij een kapje van de cavaillons.
  • Als ze groot genoeg zijn, kan met ook een halve per persoon nemen.
  • Meng 200 g van de granalen met de cocktailsaus.
  • Haal de cavaillons uit en snij het vruchtvlees in stukjes.
  • Voeg toe aan de saus.
  • Vul de cavaillons met het mengsel.
  • Leg nog wat garnalen bovenop de saus.
  • Versier met een takje peterselie.
  • Week de gelatine in wat water.
  • Knijp de blaadjes uit en los ze op in de hete wijn.
  • Laat afkoelen.
  • Trek de champignons twee keer in de gelei.
  • Zet ze terug in de koelkast tot vlak voor het serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis / Zeevruchten