Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Champagne Sillabub
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
ml
slagroom
▢
4
eetlepels
poedersuiker
▢
200
ml
champagne
▢
4
koekjes
voor erbij
Instructies
Slagroom Kloppen:
Klop de slagroom stijf met de poedersuiker tot er stevige pieken ontstaan.
Champagne Sillabub Maken:
Voorzichtig spatel je de champagne door de opgeklopte slagroom.
Meng het geheel tot een zacht en smeuïg mengsel.
Serveren:
Verdeel de champagne sillabub over vier mooie glazen.
Strijk de bovenkant glad voor een nette presentatie.
Serveer de sillabub met een elegant koekje aan de zijkant.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van dit luchtige en feestelijke nagerecht met de sprankeling van champagne. Een heerlijke afsluiter voor een speciale gelegenheid!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
Land van herkomst
Engeland
Feestdagen etc
Kerst