Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Champignonbroodjes van Allerhande
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
keukenpapier
grill
Koekenpan
knoflookpers
Ingredients
▢
4
sneetjes
witbrood
▢
1
doosje(s)
grotchampignons
250 g,
▢
2
eetlepel
boter of magarine
▢
1
teentje
knoflook
▢
zout
▢
versgemalen peper,
▢
4
plakken jong belegen kaas
Instructions
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Van brood korstjes afsnijden.
Sneetjes in broodrooster lichtbruin roosteren.
Champignons met keukenpapier schoonvegen.
Onderste stukjes van champignons snijden.
Grote champignons in vieren delen, kleine champignons halveren.
In koekenpan boter verhitten.
Knoflook pellen en erboven uitpersen.
Champignons toevoegen en ca. 3 minuten roerbakken.
Op smaak brengen met zout en peper.
Korstjes van kaas snijden.
Op elk sneetje geroosterd brood 1/4 deel van de gesmoorde champignons scheppen.
Plakken kaas dubbelvouwen en op champignons leggen.
Canapés ca. 1 minuut onder grill leggen tot kaas begint te smelten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Voorgerechten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch