Champignonbroodjes van Allerhande

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 sneetjes witbrood
  • 1 doosje(s) grotchampignons 250 g,
  • 2 eetlepel boter of magarine
  • 1 teentje knoflook
  • zout
  • versgemalen peper,
  • 4 plakken jong belegen kaas

Instructies

  • Grill voorverwarmen op hoogste stand.
  • Van brood korstjes afsnijden.
  • Sneetjes in broodrooster lichtbruin roosteren.
  • Champignons met keukenpapier schoonvegen.
  • Onderste stukjes van champignons snijden.
  • Grote champignons in vieren delen, kleine champignons halveren.
  • In koekenpan boter verhitten.
  • Knoflook pellen en erboven uitpersen.
  • Champignons toevoegen en ca. 3 minuten roerbakken.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Korstjes van kaas snijden.
  • Op elk sneetje geroosterd brood 1/4 deel van de gesmoorde champignons scheppen.
  • Plakken kaas dubbelvouwen en op champignons leggen.
  • Canapés ca. 1 minuut onder grill leggen tot kaas begint te smelten.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Broodjes / Voorgerechten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch