Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Cheeseburger op een bordje
Porties:
2
personen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
aluminiumfolie
Ingrediënten
▢
150
gram
rundergehakt
▢
4
plakken
cheddar kaas
▢
6
plakjes
bacon
▢
1
rode ui
▢
1
tomaat
▢
1
eetlepel(s)
boter
▢
1
eetlepel(s)
olie
▢
zout
▢
1
beetje
salade
▢
peper
Instructies
Zet alle ingrediënten klaar.
Pel en snijd de ui in halve ringen.
Snijd de tomaat in plakken.
Meng het gehakt met wat zout en peper en vorm er burgers van.
Verhit een droge koekenpan en bak de plakjes bacon.
Haal de bacon uit de pan en houd warm op een bordje afgedekt met aluminiumfolie.
Bak de uienringen in een koekenpan met wat olie.
Verhit in een koekenpan de boter met de olie en bak de burgers gaar aan beide zijden.
Leg op de burgers elk twee plakjes cheddar.
Dek de pan af en laat de kaas smelten.
Maak de borden op met in het midden de cheeseburger en daarom heen plakjes tomaat, sla, cheddar en gebakken uienringen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geef er frietjes bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
/
Varkensvlees