Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Pel en snijd de ui in halve ringen.
- Snijd de tomaat in plakken.
- Meng het gehakt met wat zout en peper en vorm er burgers van.
- Verhit een droge koekenpan en bak de plakjes bacon.
- Haal de bacon uit de pan en houd warm op een bordje afgedekt met aluminiumfolie.
- Bak de uienringen in een koekenpan met wat olie.
- Verhit in een koekenpan de boter met de olie en bak de burgers gaar aan beide zijden.
- Leg op de burgers elk twee plakjes cheddar.
- Dek de pan af en laat de kaas smelten.
- Maak de borden op met in het midden de cheeseburger en daarom heen plakjes tomaat, sla, cheddar en gebakken uienringen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geef er frietjes bij.