Cheeseburger op een bordje

Cheeseburger op een bordje

Porties: 2 personen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 gram rundergehakt
  • 4 plakken cheddar kaas
  • 6 plakjes bacon
  • 1 rode ui
  • 1 tomaat
  • 1 eetlepel(s) boter
  • 1 eetlepel(s) olie
  • zout
  • 1 beetje salade
  • peper

Instructies

  • Zet alle ingrediënten klaar.
  • Pel en snijd de ui in halve ringen.
  • Snijd de tomaat in plakken.
  • Meng het gehakt met wat zout en peper en vorm er burgers van.
  • Verhit een droge koekenpan en bak de plakjes bacon.
  • Haal de bacon uit de pan en houd warm op een bordje afgedekt met aluminiumfolie.
  • Bak de uienringen in een koekenpan met wat olie.
  • Verhit in een koekenpan de boter met de olie en bak de burgers gaar aan beide zijden.
  • Leg op de burgers elk twee plakjes cheddar.
  • Dek de pan af en laat de kaas smelten.
  • Maak de borden op met in het midden de cheeseburger en daarom heen plakjes tomaat, sla, cheddar en gebakken uienringen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Geef er frietjes bij.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Rundvlees / Varkensvlees