Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Cheesecake met ricotta en citroen
Porties:
8
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
airfryer
ronde ovenschaal van 20 cm
Ingrediënten
▢
1
biologische citroen
▢
500
gram
ricotta
▢
150
gram
suiker
▢
2
theelepels
vanille-essence
▢
3
eieren
▢
3
eetlepels
maïzena
Instructies
Verwarm de Airfryer voor op 160 graden Celsius.
Rasp en pers de citroen.
Doe de ricotta, suiker, vanille-essence, 1 eetlepel citroensap en citroenrasp in een kom.
Meng de ingrediënten tot een homogene massa.
Voeg de eieren één voor één toe en roer goed na elke toevoeging.
Voeg de maïzena toe en meng opnieuw goed.
Schenk het mengsel in de ronde ovenschaal van 20 cm.
Plaats de schaal in de mand van de Airfryer en schuif deze in de Airfryer.
Stel de timer in op 25 minuten.
De cheesecake is klaar wanneer de timer afgaat en het midden gestold is.
Haal de schaal uit de Airfryer en laat de cheesecake goed afkoelen op een rooster.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze verrukkelijke cheesecake met een vleugje citroen!
Voedingswaarden
Calories:
280
kcal
|
koolhydraten:
25
g
|
Protein:
11
g
|
Vet:
14
g
|
Sugar:
20
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Airfryer
/
Dessert - Nagerecht