Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chili aardappeltjes
AllerHande november 2000
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
zakje
krielaardappeltjes in de schil
500 g
▢
1
teen
knoflook
▢
1
eetlepel(s)
chilipoeder
▢
6
eetlepel(s)
olijfolie
▢
Grof zeezout
Instructies
In pan met weinig water aardappeltjes in ca. 4 minuten net aan gaar koken.
Afgieten en laten afkoelen.
Aardappeltjes halveren, grote in vieren snijden.
Knoflook pellen en boven schaal uitpersen.
Chilipoeder en 3 eetlepels olijfolie erdoor roeren.
Aardappeltjes erdoor scheppen.
Minstens een half uur laten staan.
In gourmetpannetje beetje olijfolie verhitten en 3 eetlepels aardappeltjes erdoor scheppen.
Aardappeltjes al omscheppend bruin bakken.
Zeezout erover strooien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch