Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chisolini
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
keukenpapier
Koekenpan
Ingrediënten
▢
500
gr
bloem
▢
3
deciliter
melk
▢
50
gr
boter
▢
1
tl
gist
▢
1
tl
zout
Instructies
Meng alle ingrediënten en kneed ze een kwartier.
Rol het deeg uit en vouw het in vieren.
Rol het nog eens uit en herhaal dit vijf keer.
Rol het deeg nu heel dun uit en snijd er vierkantjes van.
Verhit een flinke laag olie in een diepe koekenpan en bak de vierkantjes aan beide kanten goudbruin.
Laat ze even op keukenpapier uitlekken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de chisolini met kaas, coppa of salami.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Land van herkomst
Italië