Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chocolade cake
Porties:
1
cake
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Cakevorm
Oven
Ingrediënten
▢
4
eieren
▢
4
eiwitten
▢
boter
▢
meel
▢
basterdsuiker
▢
chocolade
bittere
▢
1
theelepel
bakpoeder
Instructies
De chocolade smelten in druppels water en af laten koelen.
Boter en meel en bakpoeder dooreen kneden en hierbij de afgekoelde chocolade.
Dan de suiker toevoegen en een voor een de eigelen.
De eiwitten zeer stijf slaan en erdoor spatelen.
Cakevorm voor ¾ vullen. In voorverwarmde oven, onderste richel (niet heet) ± 1 uur.
Na ¾ uur steeds kijken.
De cake bestrijken met chocolade glazuur.
Serveren met creme fraiche.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Cake
/
Chocolade
/
Ei
Land van herkomst
Frankrijk