Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Chocolade lebkuchen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
rooster
Ingrediënten
▢
325
gr
suiker
▢
4
eieren
▢
75
gr
fijngehakte sukade
▢
75
gr
gesneden oranjesnippers
▢
100
gr
gemalen witte amandelen
▢
15
gehakte
pistachenoten
▢
1
citroen
de geraspte schil er van
▢
240
gr
bloem
▢
1
tl
speculaaskruiden
▢
70
gr
cacao
▢
ronde stukjes ouwel
▢
bittere chocolade
of couverture
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C).
Roer de eieren met suiker schuimig, doe er gehakte sukade, gesneden oranjesnippers, amandelen, pistachenoten, kruiden en citroensap door.
Vermeng bloem en cacao en klop het door het beslag.
Leg op elk ouwel rondje een lepel beslag en bak de koekjes 25-30 minuten.
Laat ze op een rooster afkoelen en bestrijk ze met au-bain-marie gesmolten chocolade of couverture.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Chocolade
/
Koek