Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chocolademuffins van Droste Chocolade
Zelf eenvoudig chocolademuffins maken, zonder een kant en klaar pakket? Wij laten u zien dat u heel simpel de lekkerste chocolademuffins zelf maakt
Porties:
15
stuks
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
25
g
Droste cacaopoeder
▢
1
ei
▢
⅛
liter
melk
▢
0,8
deciliter
maïsolie
▢
190
g
bloem
▢
1
zakje
bakpoeder
▢
snufje
zout
▢
110
g
suiker
▢
papieren cake- of muffinvormpjes
Instructions
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Vermeng in een kom het ei met de melk en de olie.
Zeef de Droste cacaopoeder met de bloem, de bakpoeder en het zout boven de kom.
Voeg de suiker toe en klop alles met de mixer tot een glad beslag.
Zet de papieren vormpjes op een bakblik.
Vul de vormpjes voor 2/3 met het beslag.
Bak de muffins 20 à 25 minuten in het midden van de oven.
Laat de muffins op een rooster afkoelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Chocolade
/
Cupcakes / Muffins