Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Chocoladevla van C. M. C. M. Van Haersma Buma
Uit het Kookboek verzamelde recepten - Tesselschade Arbeid Adelt uit 1958.
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2½
deciliter
melk
▢
½
stokje
vanille
▢
1
eetlepel
chocolade
▢
2½
blaadjes
gelatine
▢
½
liter
geslagen room
▢
4
lepels
suiker
Instructies
Breng de melk aan de kook met het vanillestokje en roer er 4 lepels suiker en een afgestreken lepel chocolade door.
Even laten staan en dan de opgeloste gelatine erdoor roeren.
Laten staan tot de volgende dag.
Dan opkloppen en door ½ liter geslagen room roeren.
Koud wegzetten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht