Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chutney van groene tomaten
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
1
kg
groene tomaten
fijngehakt
▢
2
eetlepel(s)
gember
fijngehakte verse
▢
2
teentjes
knoflook
geperste
▢
½
theelepel
mosterdzaad
▢
1
theelepel
gemalen komijn
▢
1
theelepel
gemalen koriander
▢
2
theelepel
zout
▢
¼
liter
honing
▢
¼
liter
appel azijn
▢
cayennepeper
naar smaak
Instructions
Vermeng alle ingrediënten in een pan met dikke bodem.
Breng het mengsel aan de kook en laat het, onder af en toe roeren, 1 uurzachtjes sudderen.
Laat afkoelen alvorens de chutney in een pot te doen.
Na 24 uur kunt u de chutney eten.
Als de chutney in een schone glazen, afgesloten pot wordt bewaard, is hij in de koelkast enige tijd houdbaar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Land van herkomst
India
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch