Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ciabatta met ei en pesto
Aller Hande 1997
Porties:
8
stuks
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
broodrooster
Ingrediënten
▢
3
eieren
▢
½
ciabatta
Italiaans stokbrood,
▢
1
eetlepel(s)
groene pesto
potje á 135 g, Grand'ltalia,
▢
11/2
eetlepel(s)
olijfolie,
▢
4
gedroogde tomaten in olie
potje á 200 g, Renna
Instructies
Voorbereiden:
Eieren in ca. 10 minuten hard koken.
Onder koud stromend water afspoelen en laten afkoelen.
Intussen van ciabatta 8 sneetjes (schuin) afsnijden.
In broodrooster bruinroosteren.
In kommetje pesto en olie door elkaar roeren.
Gedroogde tomaat in reepjes snijden.
Bereiden:
Eieren pellen en in plakjes snijden.
Plakjes over ciabatta verdelen.
Saus nogmaals doorroeren, over ei scheppen.
Reepjes tomaat erover verdelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
/
Lunch
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch