Ciabatta met ei en pesto

Aller Hande 1997
Porties: 8 stuks
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • ½ ciabatta Italiaans stokbrood,
  • 1 eetlepel(s) groene pesto potje á 135 g, Grand'ltalia,
  • 11/2 eetlepel(s) olijfolie,
  • 4 gedroogde tomaten in olie potje á 200 g, Renna

Instructies

  • Voorbereiden:
  • Eieren in ca. 10 minuten hard koken.
  • Onder koud stromend water afspoelen en laten afkoelen.
  • Intussen van ciabatta 8 sneetjes (schuin) afsnijden.
  • In broodrooster bruinroosteren.
  • In kommetje pesto en olie door elkaar roeren.
  • Gedroogde tomaat in reepjes snijden.
  • Bereiden:
  • Eieren pellen en in plakjes snijden.
  • Plakjes over ciabatta verdelen.
  • Saus nogmaals doorroeren, over ei scheppen.
  • Reepjes tomaat erover verdelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood / Broodjes / Lunch
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch