Ciabatta met ei en pesto
Aller Hande 1997
Equipment
Ingrediënten
- 3 eieren
- ½ ciabatta Italiaans stokbrood,
- 1 eetlepel(s) groene pesto potje á 135 g, Grand'ltalia,
- 11/2 eetlepel(s) olijfolie,
- 4 gedroogde tomaten in olie potje á 200 g, Renna
Instructies
- Voorbereiden:
- Eieren in ca. 10 minuten hard koken.
- Onder koud stromend water afspoelen en laten afkoelen.
- Intussen van ciabatta 8 sneetjes (schuin) afsnijden.
- In broodrooster bruinroosteren.
- In kommetje pesto en olie door elkaar roeren.
- Gedroogde tomaat in reepjes snijden.
- Bereiden:
- Eieren pellen en in plakjes snijden.
- Plakjes over ciabatta verdelen.
- Saus nogmaals doorroeren, over ei scheppen.
- Reepjes tomaat erover verdelen.