Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Ciabatta met oesterzwammensalade
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
keukenpapier
Ingrediënten
▢
1
sjalotje
▢
2
bakjes oesterzwammen
á 150 g,
▢
2
eetlepel(s)
boter of margarine
▢
12
zwarte olijven zonder pit
▢
potje á 160 g, Drossa,
▢
8
sprietjes bieslook
zakje á 15 g,
▢
zout
▢
cayennepeper
▢
1
ciabatta
240 g,
Instructies
Sjalotje pellen en snipperen.
Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier en in flinterdunne reepjes snijden.
In pan boter verhitten.
Sjalot en oesterzwammen onafgedekt ca. 8 minuten zachtjes bakken.
Olijven fijnhakken.
In kopje bieslook fijnknijpen.
Oesterzwammenmengsel op smaak brengen met zout en peper.
Olijven en bieslook erdoor mengen.
Ciabatta in dunne plakjes snijden en dik besmeren met oesterzwammensalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
/
Lunch
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch