Ciabatta met oesterzwammensalade

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 sjalotje
  • 2 bakjes oesterzwammen á 150 g,
  • 2 eetlepel(s) boter of margarine
  • 12 zwarte olijven zonder pit
  • potje á 160 g, Drossa,
  • 8 sprietjes bieslook zakje á 15 g,
  • zout
  • cayennepeper
  • 1 ciabatta 240 g,

Instructies

  • Sjalotje pellen en snipperen.
  • Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier en in flinterdunne reepjes snijden.
  • In pan boter verhitten.
  • Sjalot en oesterzwammen onafgedekt ca. 8 minuten zachtjes bakken.
  • Olijven fijnhakken.
  • In kopje bieslook fijnknijpen.
  • Oesterzwammenmengsel op smaak brengen met zout en peper.
  • Olijven en bieslook erdoor mengen.
  • Ciabatta in dunne plakjes snijden en dik besmeren met oesterzwammensalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood / Broodjes / Lunch
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch