Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ciabatta met pesto-ricotta en entrecôte
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
grill
Ingredients
▢
2
ciabatta's
brood
▢
1
bakje verse pesto
100 g
▢
1
bakje ricotta (kaas
250 g
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
4
entrecote à la minute
▢
1
zak
gemengde sla
200 g
Instructions
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Ciabatta's in lengte doorsnijden en helften halveren.
Pesto en ricotta in schaaltje door elkaar roeren.
Ciabattahelften met ricottamengsel insmeren en 3 à 5 minuten onder hete grill leggen.
In grote koekenpan olie verhitten en entrecotes in 2 à 3 minuten bruin bakken, halverwege keren.
Vlees direct uit pan nemen en bestrooien met zout.
Op vier borden elk 1 ciabattahelft leggen.
Salade over brood verdelen.
Vlees erop leggen en afdekken met andere helften.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
/
Hoofdgerechten
/
Rundvlees