Ciabatta met pesto-ricotta en entrecôte

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 ciabatta's brood
  • 1 bakje verse pesto 100 g
  • 1 bakje ricotta (kaas 250 g
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 4 entrecote à la minute
  • 1 zak gemengde sla 200 g

Instructies

  • Grill voorverwarmen op hoogste stand.
  • Ciabatta's in lengte doorsnijden en helften halveren.
  • Pesto en ricotta in schaaltje door elkaar roeren.
  • Ciabattahelften met ricottamengsel insmeren en 3 à 5 minuten onder hete grill leggen.
  • In grote koekenpan olie verhitten en entrecotes in 2 à 3 minuten bruin bakken, halverwege keren.
  • Vlees direct uit pan nemen en bestrooien met zout.
  • Op vier borden elk 1 ciabattahelft leggen.
  • Salade over brood verdelen.
  • Vlees erop leggen en afdekken met andere helften.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood / Broodjes / Hoofdgerechten / Rundvlees