Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Club sandwich
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
sneetjes
zuurdesembrood
licht geroosterd
▢
Becel Biologisch
▢
¼
courgette
in plakken, gegrild
▢
paar plakjes gegrilde paprika
uit pot
▢
1
rode ui
in dunne plakjes
▢
1
portobello
in plakjes, gegrild
▢
25
g
rucola
Voor de rucolapesto
▢
75
g
rucola
▢
een handvol basilicum
▢
3
eetlepel(s)
walnoten
▢
olijfolie
▢
1
teen
knoflook
gepeld
▢
zout en peper
Instructies
Hak de rucola, het basilicum en de walnoten grof in een keukenmachine.
Voeg een scheut olijfolie en de teentje knoflook toe en mix alles door elkaar.
Voeg zout en peper toe en zet apart.
Leg de 3 geroosterde boterhammen op een snijplank en besmeer 2 sneetjes met Becel Biologisch en 1 met rucolapesto.
Verdeel de gegrilde courgette, gegrilde paprika, gegrilde portobello en rode ui over de sneetjes en stapel de 3 boterhammen op elkaar.
Snijd de sandwich door de helft en steek er een satéprikker door. Serveer de sandwich meteen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch