Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 3 sneetjes zuurdesembrood licht geroosterd
- Becel Biologisch
- ¼ courgette in plakken, gegrild
- paar plakjes gegrilde paprika uit pot
- 1 rode ui in dunne plakjes
- 1 portobello in plakjes, gegrild
- 25 g rucola
Voor de rucolapesto
- 75 g rucola
- een handvol basilicum
- 3 eetlepel(s) walnoten
- olijfolie
- 1 teen knoflook gepeld
- zout en peper
Instructies
- Hak de rucola, het basilicum en de walnoten grof in een keukenmachine.
- Voeg een scheut olijfolie en de teentje knoflook toe en mix alles door elkaar.
- Voeg zout en peper toe en zet apart.
- Leg de 3 geroosterde boterhammen op een snijplank en besmeer 2 sneetjes met Becel Biologisch en 1 met rucolapesto.
- Verdeel de gegrilde courgette, gegrilde paprika, gegrilde portobello en rode ui over de sneetjes en stapel de 3 boterhammen op elkaar.
- Snijd de sandwich door de helft en steek er een satéprikker door. Serveer de sandwich meteen.