Club sandwich

Club sandwich

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 sneetjes zuurdesembrood licht geroosterd
  • Becel Biologisch
  • ¼ courgette in plakken, gegrild
  • paar plakjes gegrilde paprika uit pot
  • 1 rode ui in dunne plakjes
  • 1 portobello in plakjes, gegrild
  • 25 g rucola

Voor de rucolapesto

  • 75 g rucola
  • een handvol basilicum
  • 3 eetlepel(s) walnoten
  • olijfolie
  • 1 teen knoflook gepeld
  • zout en peper

Instructies

  • Hak de rucola, het basilicum en de walnoten grof in een keukenmachine.
  • Voeg een scheut olijfolie en de teentje knoflook toe en mix alles door elkaar.
  • Voeg zout en peper toe en zet apart.
  • Leg de 3 geroosterde boterhammen op een snijplank en besmeer 2 sneetjes met Becel Biologisch en 1 met rucolapesto.
  • Verdeel de gegrilde courgette, gegrilde paprika, gegrilde portobello en rode ui over de sneetjes en stapel de 3 boterhammen op elkaar.
  • Snijd de sandwich door de helft en steek er een satéprikker door. Serveer de sandwich meteen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch