Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Cocktail de concombre au gruyère
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
vergiet
parisienne steker
coupes
Ingrediënten
▢
1
komkommer
▢
100
g
gruyèrekaas
▢
1
deciliter
mayonaise
▢
1
theelepel
suiker
▢
tomatenketchup
▢
zout
▢
peper
▢
100
g
garnalen
▢
1
krop
sla
▢
1
deciliter
yoghurt
▢
1
citroen
▢
dille
Instructies
Schil de komkommer en boor er met een parisienne steker balletjes uit.
Bestrooi deze met peper en zout.
Leg ze een uurtje op een vergiet, zodat het vocht eruit loopt.
Meng intussen de yoghurt en mayonaise.
Voeg suiker en citroensap erdoor.
Breng op smaak met een flinke scheut tomatenketchup, wat dille en zout en peper.
Leg in de coupes een blaadje sla en daarop de balletjes komkommer en de garnalen.
Snij de kaas in kleine stukjes en leg deze ook in de coupes.
Schenk er een lepeltje saus over en serveer met stokbrood en boter.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Vis
/
Voorgerechten
/
Zeevruchten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch