Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Cocktailgarnalen met pittige salsa
Porties:
16
stuks
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
pak
fillobladerdeeg
diepvries, a 225 g, ontdooid
▢
1
bakje
cocktailgarnalen
125 g
▢
1
bakje
kiwi-mangosalade
▢
¼
rode peper
fijngesnipperd
▢
1
sjalotje
fijngesnipperd
▢
1
theelepel
tomatenpuree
tube
▢
2
dl
olie
Instructies
4 Plakken fillodeeg elk in 5 repen snijden.
Om elke garnaal 1 reep rollen.
Tot gebruik in koelkast bewaren.
Intussen fruit heel fijn snijden en in schaaltje doen.
Rode peper, sjalot en tomatenpuree erdoor mengen (= salsa).
In wok of koekenpan olie verhitten. Garnalen in 1 à 2 minuten goudbruin bakken.
Even laten uitlekken op keukenpapier.
Direct serveren met salsa om garnalen in te dippen.
Voedingswaarden
Calories:
50
kcal
|
koolhydraten:
6
g
|
Protein:
2
g
|
Vet:
2
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Fusion
Jaargetijde:
Snel te maken