Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Consomme Madrilene
Heldere Madrileense bouillon
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
soepkop
Ingrediënten
▢
1
liter
kippenbouillon
▢
1
eetlepel
tomatenpuree
▢
1
tomaat
▢
½
paprika
▢
½
theelepel
suiker
▢
1
bos(jes)
kervel
▢
cayennepeper
Instructies
Voeg voor het klaren van de bouillon de tomatenpuree, cayennepeper en suiker toe.
Maak de tomaat concassee.
Maak de paprika schoon, snij deze in brunoise en blancheer in water.
Hak de kervel fijn, leg voor het serveren wat blokjes tomaat en paprika in een soepkop, schenk de kokende bouillon erbij en strooi er wat kervel over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Soep
Land van herkomst
Frankrijk