Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Cordon bleu met rauwe ham
Porties:
2
personen
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
varkensschnitzels
▢
4
plakjes
rauwe ham
▢
4
plakjes
ementhaler
▢
2
eetlepel(s)
bloem
▢
1
ei
▢
1
eetlepel(s)
melk
▢
6
eetlepel(s)
paneermeel
▢
zout
peper
▢
olijfolie
▢
2
eetlepel(s)
peterselie
fijn gesneden
Instructies
Zet alle ingrediënten klaar.
Leg op elke schnitzel 2 plakjes rauwe ham.
Leg hierop de plakken emmenthaler. Ik had een stukje en dat sneed niet echt lekker.
Maar stukjes werken ook.
Vouw de schnitzels dubbel.
Zet drie schaaltjes klaar.
Die in het eerste de bloemen meng hier wat zout en peper door.,
In het tweede het ei met de melk en kluts dit goed door elkaar.
Doe in de het derde schaaltjes het paneermeel.
Haal de schnitzels door de bloem.
Klop de overtollige bloem eraf zodat er maar een dun laagje bloem overblijft.
Haal dan door het eimengsel.
Veeg het overtollige ei eraf. Haal tenslotte door het paneermeel.
Druk goed aan en zorg dat de hele schnitzel bedekt is.
Verhit een scheut olie in een koekenpan op midden hoog vuur en bak de schnitzels aan beide kanten voor ongeveer 4 minuten.
Verdeel over de borden.
Garneer met de peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Varkensvlees