Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Croissant met perzikkwark
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
keukenpapier
spuitzak met kartelmond
Zeef
Ingrediënten
▢
4
halve
perziken
blik,
▢
4
croissants
▢
350
g
halfvolle vanillekwark met perzik
beker á 450 g, Mona,
▢
12
blaadje(s)
verse munt
zakje á 15 g,
▢
2
eetlepel
poedersuiker
Instructies
In zeef perziken laten uitlekken (sap wordt niet gebruikt) en droogdeppen met keukenpapier.
Perziken in dunne partjes snijden.
Croissants overdwars halveren.
Perzikpartjes op onderste helften van croissants rangschikken.
Kwark overdoen in spuitzak en op perzikpartjes spuiten, hierbij ca. 1/2 cm van randen van croissants vrijlaten.
Garneren met blaadjes munt.
Bovenste helften van croissants schuin erop leggen.
Bestrooien met poedersuiker.
Direct serveren.
Voedingswaarden
Calories:
345
kcal
|
koolhydraten:
48
g
|
Protein:
9
g
|
Vet:
13
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Fruit
/
Ontbijt
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch