Croissant met perzikkwark

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 halve perziken blik,
  • 4 croissants
  • 350 g halfvolle vanillekwark met perzik beker á 450 g, Mona,
  • 12 blaadje(s) verse munt zakje á 15 g,
  • 2 eetlepel poedersuiker

Instructies

  • In zeef perziken laten uitlekken (sap wordt niet gebruikt) en droogdeppen met keukenpapier.
  • Perziken in dunne partjes snijden.
  • Croissants overdwars halveren.
  • Perzikpartjes op onderste helften van croissants rangschikken.
  • Kwark overdoen in spuitzak en op perzikpartjes spuiten, hierbij ca. 1/2 cm van randen van croissants vrijlaten.
  • Garneren met blaadjes munt.
  • Bovenste helften van croissants schuin erop leggen.
  • Bestrooien met poedersuiker.
  • Direct serveren.

Voedingswaarden

Calories: 345 kcal | koolhydraten: 48 g | Protein: 9 g | Vet: 13 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Fruit / Ontbijt
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch