Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Crostini met Italiaans roerei
AllerHande april 2001
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
afbak stokbrood
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
6
zongedroogde tomaten op olie
potje
▢
1
zakje
verse basilicum
15 g
▢
6
eieren
▢
1
zakje
geraspte Parrano (100 g
Instructies
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Stokbrood in sneetjes van ca. 1½ cm dik snijden en sneetjes aan beide kanten bestrijken met beetje olijfolie.
Sneetjes brood vlak onder hete grill in ca. 5 minuten goudbruin roosteren, halverwege keren.
Broodjes laten afkoelen.
Tomaten laten uitlekken en in kleine stukjes snijden.
Basilicumblaadjes in dunne reepjes snijden.
Eieren boven kom breken en met vork loskloppen.
Tomaatstukjes, basilicum en kaas erdoor roeren.
In koekenpan rest van olie verhitten en eiermengsel erbij gieten.
Met houten spatel door eiermengsel roeren tot ei is gestold.
Roerei over geroosterde sneetjes stokbrood verdelen.
Sneetjes op platte schaal leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Brunch
/
Ei
/
Lunch
Land van herkomst
Italië