Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Curryschotel met tofu en paddestoel
Porties:
4
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
300
gram
basmatirijst
▢
2
uien
▢
500
gram
kastanjechampignons
▢
2
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
180
gram
tofu roerbak fijn gekruid
▢
1
doosje
pataks korma curry pasta koriander & kokos
180 gr.
▢
30
ml.
volle yoghurt
▢
55
gram
garneeramandelen
▢
200
ml.
water
▢
zou
▢
peper
Instructions
In pan ui in olie goudbruin fruiten.
Tofu 2 min. meebakken.
Champignons toevoegen en geheel ca. 3 min. roerbakken.
Currypasta door groente scheppen, kort meebakken en 200 ml water erdoor roeren en aan de kook brengen.
Geheel ca. 10 min. laten sudderen.
Yoghurt door saus scheppen en op smaak brengen met zout en peper.
Serveren met rijst en garneren met amandelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met; komkommersalade en knoflookdressing.
Voedingswaarden
Calories:
610
kcal
|
koolhydraten:
66
g
|
Protein:
20
g
|
Vet:
29
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch