Curryschotel met tofu en paddestoel

Porties: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 gram basmatirijst
  • 2 uien
  • 500 gram kastanjechampignons
  • 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 180 gram tofu roerbak fijn gekruid
  • 1 doosje pataks korma curry pasta koriander & kokos 180 gr.
  • 30 ml. volle yoghurt
  • 55 gram garneeramandelen
  • 200 ml. water
  • zou
  • peper

Instructies

  • In pan ui in olie goudbruin fruiten.
  • Tofu 2 min. meebakken.
  • Champignons toevoegen en geheel ca. 3 min. roerbakken.
  • Currypasta door groente scheppen, kort meebakken en 200 ml water erdoor roeren en aan de kook brengen.
  • Geheel ca. 10 min. laten sudderen.
  • Yoghurt door saus scheppen en op smaak brengen met zout en peper.
  • Serveren met rijst en garneren met amandelen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met; komkommersalade en knoflookdressing.

Voedingswaarden

Calories: 610 kcal | koolhydraten: 66 g | Protein: 20 g | Vet: 29 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Curry's / Groenten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch