Indiase groentecurry met eieren
Equipment
Ingrediënten
- 6 middel grote eieren
- 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 400 gram roerbakgroentemix
- 1 pot patak's tikka masala Indiase currysaus, 400 ml.
- ½ tuinerwten diepvries, a 450 gr. biologisch
- 2 voorgebakken franse stokbroden
- 1 mango
Instructies
- Oven voorverwarmen op 220 graden C.
- Eieren in ca 8 min. hard koken.
- In wok olie verhitten.
- Groentemix toevoegen ca. 3 min. roerbakken.
- Currysaus en tuinerwten toevoegen en ca 10 min. laten sudderen.
- Intussen stokbroden afbakken volgens gebruiksaanwijzing.
- Mango schillen, pit verwijderen en vruchtvlees in repen snijden.
- Eieren pellen, halveren en in curry leggen.
- Curry serveren met stokbrood en mango.
Voedingswaarden
Calories: 600 kcal | koolhydraten: 65 g | Protein: 23 g | Vet: 27 g