Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Dijonspies met romige appelsaus
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
750
g
worteltjes
panklare
▢
zout
▢
4
Dijonspiesen
▢
1
zakje
roomsaus
Knorr
▢
1½
dl
appelsap mild
Appelsientje
▢
3
zakjes
aardappel puree
pak à 10 zakjes
▢
3
eetlepel(s)
fijngeknipt bieslook
geknipt
Instructies
Kook de worteltjes in water met zout beetgaar.
Bak de spiezen in een koekenpan met antiaanbaklaag rondom bruin en gaar.
Bereid de saus met 1 dl water en het appelsap.
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de bieslook door de saus en serveer met de worteltjes en de aardappelpuree bij het vlees.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vlees