Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Druivencoupe met kruimellaag
AllerHande augustus 2001
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
bak pitloze druiven
à 500 g
▢
2
sneetjes
oud bruinbrood
▢
25
g
roomboter
▢
4
eetlepel(s)
bruine basterdsuiker
▢
2
bakjes Griekse yoghurt
à 150 g
Instructies
Druiven wassen, laten uitlekken en van tros nemen.
Korstjes van brood snijden en brood fijn verkruimelen.
In pan boter smelten en broodkruim in 2 à 3 minuten krokant bakken, regelmatig om-scheppen.
1 eetlepel basterdsuiker erdoor roeren en kort meewarmen.
Van vuur af rest van basterdsuiker erdoor scheppen.
Druiven over coupes verdelen.
Yoghurt erop scheppen.
Warm kruimelmengsel erover verdelen.
Direct serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
Land van herkomst
Griekenland